Crossfit-R

2015\01\25

Kettlebell 8. hét

Ez is feles lett, sajna egy nap kimaradt az ultrahang miatt, az itthoni pótlást meg meghiúsította a gyerekektől benyalt vírusos torokgyulladás. Viszont leírom azt a két 5 perces blokkot, amit kedden csináltunk és ami ment is volna, ha nem megyek el előtte focizni. Óvatosba nyomtam, mégis kivett belőlem annyit, hogy szánalmas szarnak érezzem magam az edzésen.

 

Szóval a két szett:

1. (1+1) C&P + (1+1) fűrész + 5 kétkezes swing

2. 1 valami + (1+1) kitörés hátra + 5 kétkezes swing

 

Létrába ment mind 5 ismétlésig, aztán vissza, amennyi 5 percebe belefért. Remélem az a valami eszembe fog jutni, mert durva volt. A jövő hét nem tudom, hogyan alakul, lehet, hogy a keddet is ki kell még hagynom.

2015\01\10

Kettlebell 7. hét + kettlebell itthon

Kedden és csütörtökön edzés @16-os golyóval. Könnyűnek éreztem, szerintem váltanom kellene egy @20-asra, talán majd a jövő héten. Egyébként új dolog nem volt, még mindig kíváncsian várom, mikor tanuljuk a szakítást.

 

Pár trükkös gyakorlatot csináltam ma itthon is, plusz a @24-es golyóval swingeltem, nem volt rossz. Emellett TGU-t gyakoroltam, illetve floor press-t nyomtam a 24@-essel. Edzésterv még mindig nincs, teljesen érzésre csinálom, lesz ami lesz.

2015\01\03

Kettlebell - itthon 2.

Ma a múltkorinál kissé összeszedettebben álltam neki az itthoni gyakorlásnak. Nagyjából végigcsináltam az edzéseken végrehajtott bemelegítést, mellé kevés swinget, majd a tualjdonképpeni edzésem így nézett ki:

TGU: 3-3 @16

Swing: 5x20 kétkezes @16/15

A swingek közti 15 mp-s pihi soknak bizonyult, szerintem nyugodtam lehet majd 10 mp legközelebb, ha ilyesmit csinálok. Ezen kívül a Kezd el a kettlebellt! alapján próbálgattam a snatch rávezetőjének 1. lépését, de a végére hagytam, úgyhogy tényleg csak ízelítő lett belőle.

2015\01\03

Happy New Year 2015

Szokás számvetést készíteni az óévről és kijelölni az új év céljait, ám én ezt nem teszem meg. Nem volt és szerintem soha nem lesz kőbe vésett cél edzés terén az életemben, bár persze van pár dolog, amit ha elérni nem is, de legalábbis részben jó lenne megvalósítani 2015-ben.

 

Az egyik ilyen dolog a kettlebell folytatása. Most, hogy van itthon két bell is, hétvégenként be lesz iktatva egy harmadik edzés is. Csak a kölkök ne nyüzsögnének annyit. :)

 

A másik a saját testsúlyos edzés. Szeretném tovább folytatni a Fegyencedzés alapján elkezdetteket, hátha kisül belőle valami jó.

 

Ennyi.

süti beállítások módosítása